Krachtfoto’s

🔥Jouw unieke Zijn mag tot volledige bloei komen, juist in deze periode! De zaadjes ontspruiten en er ontstaan bloemen in unieke kleuren, geuren en patronen. Wij zijn onderdeel van deze prachtige natuur: je wordt uitgenodigd om tot bloei te komen en daar volop van te genieten!

De krachtfoto’s die onderdeel zijn van de dag retraites richten zich dan ook op het vastleggen van jouw unieke kracht, energie en Zijn. Zo zal ieders foto eigen zijn maar in basis precies gelijk. Het is namelijk mijn passie om mensen op de foto te krijgen, precies zoals zij zijn, precies zoals zij zich mogen (gaan) omarmen. Een foto om te vieren, bewonderen en dicht bij je te houden. Laat het een foto zijn die je herinnert aan de kracht die altijd in je zit. Die je helpt herinneren wie je bent in je diepste kern. Laat deze foto een reminder zijn van deze krachtige en magische dag, opdat het je mag helpen deze inzichten verder te integreren in je dagelijkse leven.

Op deze foto’s zie je Kim, mijn zielsmaatje. Een elfje en een badass, brenger van licht en liefde. Genieten jullie met mij mee van deze prachtige ziel? ❤

Vergelijkbare berichten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *