Cacao & klank

Locatie:
Buitenlocatie Aalten

Datum:
7 september 2024

Tijden:
19:30 – 21:30 uur

Investering:
€ 35,-

Cacao en Klank
Een hartverwarmende avond waarin we je meenemen in de wereld van klank en cacao.

Even een kleine uitleg over Pure Cacao 😉
Pure Cacao heeft niks weg van wat wij als chocolade kennen. Niet in smaak, maar ook niet in gebruik. Cacao wordt vanuit de oude culturen van de Inca’s en Maya’s in Zuid- en Midden-Amerika gezien als’Food of the Gods’, de heilige boon. Naast dat cacao je op spiritueel vlak verder kan helpen is het ook nog eens gezond voor je. Cacao zit namelijk vol met belangrijke mineralen en spoorelementen.

Gun jezelf een moment van thuiskomen in jezelf, rust en ontspanning. Deze avond ondersteund jou om vanuit meer rust, balans en in een puur zijn te beleven.

Maak je klaar voor een avond vol:
Verzachting, luisteren, voelen en genieten.

Wat gaan we doen?
We starten de avond in verbinding met de heilzame werking van cacao. Het drinken van cacao verbind je op een liefdevolle manier met jezelf. Daardoor kun je de avond op een dieper niveau ervaren. Vanuit deze staat van zijn nemen we uitgebreid de tijd om een houding te vinden waarin jij volledig ontvankelijk en geborgen kan starten aan de klankmeditatie.

Waarom doen we dit?
Het is onze grootste passie om onszelf maar vooral ook de prachtige zielen die we tegen komen te ondersteunen in een leven vol connectie, kracht en liefde. Deze retraite sluit hier feilloos op aan, we leggen je natuurlijk graag uit waarom dat is.
De krachtige combinatie van cacao en klank blijft ons namelijk verbazen. Met de verzachtende ‘interne knuffel’ van de cacao komt je lijf als vanzelf in een liefdevolle staat van zijn. Precies deze manier van connectie maakt dat de klanken tot een diep niveau kunnen reizen. De vibraties helpen om je interne huishouding letterlijk even op te schudden. Een reinigende werking, zónder de liefdevolle kracht van de cacao te verliezen. Niet voor niets is ‘Zachte Kracht’ een van onze belangrijke kernwaarden. Bij deze retraite komt dat moeiteloos samen. We gaan samen op een reis langs de verschillende facetten van de instrumenten die wij gebruiken terwijl jij tegelijkertijd je eigen liefdevolle reis dieper en dieper maakt. Een héérlijke samenkomst waar wij geen genoeg van kunnen krijgen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor (een) van deze bijzondere avonden middels onderstaand formulier.

* Bij annulering binnen 48 uur zijn wij genoodzaakt het bedrag alsnog in rekening te brengen