retraite herfst

Release

Locatie:
Omgeving achterhoek

Datum:
26 oktober 2024

Tijden:
10:00 – 17:00 uur

Investering:
€ 99,-

De herfst

Op de zomer volgt de herfst, een periode van afpellen, loslaten en rustig aan weer meer naar binnen keren. Na een periode van volle actie, bewegen we ons naar een rustiger tempo en introspectie. Om dit proces te ondersteunen en in volle intentie te beleven, komen we samen voor de herfst retraite: Release. Ben jij er klaar voor om je hart te openen en liefdevol afscheid te nemen?

Deze dag zit vol werkvormen als yoga, meditatie en verdieping, allemaal ter ondersteuning van jouw proces van loslaten.

retraite herfst
retraite herfst
retraite herfst
Wat gaan we doen?

Tijdens deze retraite dompelen we ons helemaal onder in herfstsferen. Kernthema’s van de dag zijn dankbaarheid, loslaten en naar binnen keren.
Alles staat in het teken van het (weer) in contact komen en zijn met jezelf en de wereld om je heen. Vanuit deze liefdevolle houding werken we verder op de thema’s die centraal staan in de herfst waarbij we bewust en krachtig afscheid nemen van de afgelopen periode. De herfst is een periode van opruimen zodat we ons in de winter weer kunnen voeden.

Waarom doen we dit?

Wij geloven en ervaren de kracht van het leven met de seizoenen. Alhoewel we weten, zien en misschien zelfs voelen dat de natuur om ons heen een bepaalde cyclus doorloopt in de seizoenen, zijn we dit als mens veelal verleerd. Zonde! Want wij zijn ervan overtuigd dat er ontzettend veel kracht schuilt in het volgen van dit ritme. Niet voor niets bloeien de meeste bloemen in de lente en zomer om vervolgens weer tot de aarde terug te keren en zich diep onder de aarde verder te wortelen. In onze snelle en actieve maatschappij zijn we snel geneigd om altijd vanuit een lente/zomer vibe te fungeren. Daarmee vragen we ons lichaam iets te doen waar het eigenlijk niet voor gemaakt is waardoor we onze levensbronnen uitputten. Dit leidt vervolgens tot onrust en disbalans. We nodigen je uit om met ons de seizoenen te beleven en de kracht hiervan te ervaren. Zodat ook jij, de weg naar en de kracht van jouw eigen natuur weer vind <3

Benieuwd hoe een gemiddelde retraite er bij ons uitziet? Neem zeker een kijkje op de impressiepagina!

Aanmelden

* Bij annulering binnen 48 uur zijn wij genoodzaakt het bedrag alsnog in rekening te brengen