Solsisterz

Solsisterz zijn wij, Mirjam en Kim. Altijd op zoek om weer/nog dichter bij ons Zijn te mogen komen. Dit doen we doormiddel van zelfontwikkeling, bewust leven met de natuur, de cycly van de maan, de seizoenen en de stilte. Wij voelen ons verbonden met alles om ons heen en voelen de behoefte om onze kennis en vooral onze liefde en fluistering van het leven met jou te delen. Zodat ook jij steeds dichterbij de diepste versie van jezelf mag komen!

Zachte kracht

Oordeelloos

Liefdevol

Verbinding

Over ons

Mocht je ons nog niet kennen: Hoi! Wat leuk dat je op deze pagina terecht bent gekomen. Solsisterz is ontstaan vanuit een diepe passie die wij, Kim en Mirjam, delen.
Ben je benieuwd naar onze visie? Klik dan verder naar hier. (Eerst) benieuwd naar wie wij zijn? Hieronderer vertellen we kort wat over onszelf.

“Kim leert mij om te ZIJN,
intens te genieten en mijzelf te laten zien💜”

Kim

Hoi, met mijn gezin en zwiepstaart Jip de hond, woon ik in het kleine dorpje Silvolde. Toen ik een jaar of 17 was moest ik kiezen welke opleiding ik wilde doen. Maar jeetje, ik wist nog nauwelijks wie ik zelf was, hoe kon ik nou weten welke opleiding ik wilde gaan doen? Uiteindelijk heb ik gekozen voor de opleiding tot gastvrouw. Ik werkte 4 dagen in de week en ging 1 dag naar school. Dat was voor mij perfect want ik ben een type dat leert door het te doen. Na een paar jaar in de horeca gewerkt te hebben, heb ik alles opgegeven en ben ik voor 7 maanden gaan reizen door Latijns Amerika met mijn vriend. Daarna begon voor mij het moederschap. Ik voelde zo’n oerkracht in mijzelf door het dragen en baren van een kind. Ik voelde mij kwestbaar en tegelijk ook zo sterk. In de jaren erna begon ik bewuste keuzes te maken door mezelf de vraag te stellen: “Wat wil ik nou eigenlijk?”. Wat maakt mij gelukkig naast het moederschap?

Toen ben ik de yoga opleiding gaan doen en dat voelde als thuiskomen. Sindsdien is alles ontzettend snel gegaan. Sinds 3 jaar heb ik een eigen yogastudio in Doetinchem waar ik onwijs trots op en dankbaar voor ben.
Vanuit daar is de diepere wens onstaan om mensen nog dieper mee te kunnen nemen en ze hun eigen magie en kracht te laten ervaren Want die zit in ons allemaal. Alleen zijn we die vaak in onze reis of door de maatschapij kwijtgeraakt.
Vanuit het diepste van mijn hart neem ik je mee, om de liefde die ik voel voor alles wat leeft om mij heen. Om de magie en de kacht van de cyclus die in ons stroomt en alles om ons heen te bundelen. Want als je gaat samenwerken vanuit liefde voor jezelf en de natuur, dan onstaat er oneindig veel rijkdom. Daar hebben we geen pot met goud voor nodig.

Mirjam

Hoi! Samen met mijn lieve man, 2 geweldige dochters en een ontzettend schattig hondje woon ik in Huissen. Na mijn studie pedagogiek heb ik eerst een tijdje als ambulant begeleider gewerkt met kinderen, gezinnen en volwassenen. Langzaamaan heb ik die taken verruild voor mijn andere passie, het eeuwige puzzelen met computersystemen. Om ook mijn andere kant voldoende te voeden ben ik toen de opleiding tot yoga docent gaan volgen en sindsdien kregen de retraites die ik samen met Kim geef steeds meer vorm. Tijdens de retraites geniet ik misschien nog het meest van het begeleiden van de meditaties. Het blijft magisch dat je op zo’n moment samen dezelfde reis maakt die toch zó ontzettend anders is voor iedereen. Het is een werkvorm waarin ik zowel mijn fantasie, creativiteit als kennis in kwijt kan, héérlijk!

Het is mijn diepste wens en passie om je mee te nemen naar een wereld vol vertrouwen, liefde en mogelijkheden. De afgelopen 31 jaar heb ik, soms noodgedwongen, ontzettend veel mogen leren op het gebied van trauma’s, heling en het losbreken van beperkende patronen. (En nee, dat voelde echt vrijwel nooit als een mógen maar hé, uiteindelijk…) Vanuit die rauwe emoties ben ik op zoek gegaan naar mijn weg richting vertrouwen en liefde. Regie vanuit vrijheid in plaats van controle vanuit een diepgewortelde angst. Ik wil je met een vol hart uitnodigen in een wereld waar verhalen (weer) magisch zijn, je écht welkom bent en waar je ten volste mag ervaren én genieten van wie jij bent. Waar de woorden niet simpelweg een taal vormen maar de fluisteringen van je ziel belichamen. Ik verwonder mij elke keer weer over de tranformaties bij de deelnemers, het is en blijft een voorrecht om even met je mee te mogen wandelen💜

” Mirjam laat mij zien dat hoe diep je ook zit, er altijd een weg naar licht is🔆”

Zachte kracht

Wij geloven in zachte kracht. Het ervaren en inzetten van jouw kracht, de kracht van de natuur en de kracht van ‘het ontastbare’ kan soms spannend zijn, een nieuwe gewaarwoording waar je in eerste instantie misschien van schrikt. Wij geloven erin dat je deze kracht in je eigen tempo en vanuit volle liefde kan ervaren en onderzoeken, stap voor stap, alles in jouw tempo!

Oordeelloos
en liefdevol

Oordeelloosheid is misschien wel een van de grootste uitdagingen. Ook wij betrappen ons er nog regelmatig op dat er een oordeel oppopt bijvoorbeeld over onszelf of de maatschappij waarin we leven. Maar vanuit die oordelen kan de liefde niet stromen en stagneer je juist de groei en mogelijkheden.

Het moment waarop een oordeel zich ‘opdringt’, is ook het moment waarop zelfonderzoek de sleutel vormt tot een dieper begrip van wie jij bent en welke delen van jezelf je nog verder mag onderzoeken.

Stapje voor stapje beweeg je meer naar een liefdevolle en oordeelloze benadering. Wetende dat alles een reden heeft en iedereen zijn eigen pad bewandeld, ontstaat er een liefdevolle, nieuwsgierige blik. Juist naar de mensen en situaties die (nog) niet resoneren met je diepste Zijn.

De grootste kracht is, in onze ogen, de liefde. Wellicht klinkt dat je zoetsappig in de oren, dat heeft het bij ons in ieder geval heel lang gedaan. Maar steeds weer, in ons privéleven maar ook tijdens de retraites, komen we terug op de intense, verdiepende en diep transformerende kracht van liefde.

Verbinding

Je bent niet alleen, je bent welkom in je volste zijn. We willen je ontmoeten, in al jouw prachtige aspecten, in alles wat je wilt laten zien maar ook in alles wat je (nog) wilt verbergen. Wij zijn ons er ten diepste van bewust hoe kwetsbaar het kan voelen om je open te stellen voor ons, voor de andere deelnemers, voor jouw eigen omgeving. Maar juist in die verbinding, zal de (h)erkenning of juist de verschillen, maken dat jij in je volledige Zijn gezien en gehoord mag worden. Als we het dan over heling en transformatie hebben…wauw!


Contact

Wellicht heb je nog aanvullende vragen of wil je om een andere reden contact met ons leggen. Via onderstaand formulier kun je ons een bericht sturen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Solsisterz (Mirjam en Kim)

info@solsisterz.nl