Back to nature

Locatie:
Aalten

Datum:
1 juni 2024

Tijden:
13:00 – 17:00 uur

Investering:
€ 55,-

Dit seizoen

De dagen worden weer lichter en de grond maakt zich in volle vruchtbaarheid klaar voor de lente. Een periode voor het planten van de zaadjes. De lente nodigt ons uit om weer vaker naar buiten te gaan om te genieten van de bloemen, bladeren en lammetjes in de wei. We verwarmen ons aan de eerste zonnestralen, luisteren naar de fluitende vogels en zien hoe de natuur weer steeds meer kleur krijgt. Ten tijde van deze retraite doet de zomer alweer bijna zijn intrede, het perfecte moment voor een middag, helemaal voor jezelf!

Wat betekend dit voor ons?

Alhoewel de natuur altijd een ontzettend mooie ondersteuning biedt in het contact met jezelf en de wereld om je heen, is deze periode bij uitstek geschikt om je weer helemaal onder te dompelen in de kracht van het buiten zijn. We nodigen je uit voor een middag in de buitenlucht, in bewust contact met je zelf en die prachtige natuur.

Samengevat verlaat je deze retraite met je voeten op de aarde, een schoon lijf en een geïnspireerde ziel.

Wat gaan we doen?

Tijdens deze retraite dompelen we ons helemaal onder in de natuur.
Vanuit een hernieuwd en verdiepend contact met jezelf en de wereld om je heen werk je liefdevol aan de thema’s die centraal staan in jouw leven maar zeker ook in dit seizoen.
Op een betoverende plek in de natuur gaan we onder andere bewegen, verzachten, ontspannen en genieten. Om thuis te komen bij jezelf. Om zo dus weer/meer in contact te zijn met de wijsheid van je hart. Gevuld met zachtheid, liefde, kracht en nog veel meer.
Laat je verrassen door de kracht van de natuur. Een liefdevolle retraite vol zachte yoga, ontspanning en bijzondere extra’s in de natuur. Een middag helemaal in het teken van jezelf. 

Hoe ziet de middag eruit?

We verzamelen op een prachtige buitenlocatie in de omgeving van Aalten. We nemen jullie deze middag mee in verschillende werkvormen en rituelen. We verrassen je graag met de precieze invulling van deze retraite maar yoga, cacao en meditatie zullen in ieder geval onderdeel uitmaken van deze middag.
Ben je benieuwd naar een impressie van onze retraites? Kijk dan snel op de impressiepagina!

Aanmelden

* Bij annulering binnen 48 uur zijn wij genoodzaakt het bedrag alsnog in rekening te brengen