Impressie

Benieuwd naar de sfeer tijdens onze retraites? Op deze pagina vind je sfeerbeelden, impressies en ervaringen van deelnemers.

Winter

Tijdens de winter…

Het is een koude, donkere periode die je uitnodigt om naar binnen te keren, letterlijk en figuurlijk. Het is een periode van naar binnen kijken, thuiskomen en diepe connectie met jouw diepste zijn.

“Het was een prachtig weekend vol verbintenissen. Ik merkte dat er ontzettend veel liefde van jullie inzat. Dankjewel daarvoor.”

“Bedankt voor de speciale en fijne avond. Ik vond het echt een hele fijne beleving! Voor mijn gevoel kwam alles intenser binnen door de instrumenten en jullie zang. Ik heb een enorme positieve en gelukzalige reis ontvangen gisteren en dat vergeet ik nooit meer.”

“Een mooie reminder van hoe fijn de stilte soms voor me kan zijn en dat ik dat af en toe wat bewuster op mag zoeken”

“Ik voelde me de hele avond ecth gedragen en veilig. De studio heeft elke keer dat ik er kom zo’n fijne sgeer en energie en ik merk dat jullie daar veel moeite in hebben gestoken.”

Lente

Tijdens de lente…

De start van de lente: hét moment voor een nieuw begin! De zaadjes worden liefdevol geplaatst en verzorgd in de vruchtbare grond. Dit is bij uitstek het moment om nieuwe plannen te maken!

“Voor het eerst in mijn leven dat ik ergens zo van kon genieten en durfde”

Zomer

Tijdens de zomer…

De zaadjes zijn begonnen te ontkiemen en de meest bijzondere bloemen laten zich steeds duidelijker zien. Dit is jouw moment om te shinen, volledig te gaan staan voor wie jij bent en jouw speelsheid de volle vrijheid te bieden.

“Ik ben na thuiskomst als een blok in slaap gevallen!”

Herfst

Tijdens de herfst…

Een periode van afpellen, loslaten en rustig aan weer meer naar binnen keren. Door in de herfst op te ruimen creëer je een schone en vrije energie om straks in de winter verder op onderzoek uit te gaan.

Hoi Kim en Mirjam, onwijs bedankt voor deze mooie, liefdevolle dag. Wat zijn jullie 2 mooie zielen en weten jullie een veilige cirkel te creëren, dankjewel daarvoor. Met een hart vol liefde en dankbaarheid terug!

“Ik heb weer meer rust in mezelf gevonden. Weer een heleboel spanningen los kunnen laten. Ik heb erg genoten van jullie samenspel, een hele bijzondere en mooie ervaring rijker.”

Heb je een vraag?

Solsisterz (Mirjam en Kim)

info@solsisterz.nl