Klank in essentie

De kracht van klanken tijdens jouw special/retraite?

Via Solsisterz bieden we met regelmaat klankreizen aan. Dit doen we op verschillende type locaties en in verschillende combinaties. Het is onze passie om mensen mee op reis te nemen in de wereld van klank. Daar ligt zoveel kracht verborgen! De kracht zit hem in de eenvoud, het simpelweg weer even zijn, zakken en je mee laten nemen. Jezelf voeden, zakken naar ontspanning en vanuit daar ervaren en integreren. Een waardevolle toevoeging tijdens een special/retraite. Dit kan verschillende vormen aannemen, we leveren daarom altijd maatwerk waarin we afstemmen op de sfeer van de special/retraite. Het is een manier om extra kracht en liefde bij te zetten.


Hoe gaan we te werk?

We vinden het belangrijk dat er een klik is en ons aanbod aansluit bij jouw aanbod. Daarom plannen we altijd eerst een (digitaal) kennismakingsgesprek. We horen graag waar je naar op zoek bent en vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

De invulling rondom onze reis stemmen we samen af, we vinden het belangrijk om aan te sluiten bij de sfeer van jouw special/retraite, die nemen we dus altijd mee in onze voorbereidingen. Wij dragen er natuurlijk zorg voor dat de klankreis goed in elkaar zit.

We maken gebruik van verschillende instrumenten tijdens onze reizen, ook deze zijn afgestemd op de energie van de special/retraite. Meestal maken we in ieder geval gebruik van de piano, gitaar, drum en zang.

Op de dag/avond zelf komen wij met onze instrumenten en toebehoren naar locatie. We zullen voorafgaand en na onze sessie even tijd nodig hebben om de spullen klaar te zetten, daar maken we samen afspraken over zodat de deelnemers daar het minst last van hebben. Tijdens de sessie nemen wij de deelnemers mee in de wereld van klanken, bijkomend voordeel, dit is ook een heerlijk moment voor jezelf om weer even op te laden!

Na de reis zelf sluiten we graag even samen af waarna we onze spullen weer zullen inpakken.

Samen sparren?