“Self-care is how you take your power back.” — Lalah Delia

Locatie:
Volgt nog…

Datum:
31 mei – 2 juni 2024

Tijden:
Start 19:30 | Eind 12:00

Investering:
€ 420,-

Stel je voor…
Een weekend waarin even helemaal niets moet maar er wel alle ruimte is om simpelweg aanwezig te zijn, je behoeften te volgen én goed voor je lijf te zorgen. En dat allemaal in een heerlijke, inspirerende omgeving.

Of je nou al bekend bent met de yoga of helemaal nieuw ermee bent, in dit weekend heb je alle mogelijkheid om volledig tot ontspanning te komen. Tijdens de lessen begeleiden we je natuurlijk in alle rust en veiligheid en tussen de lessen door heb je alle tijd om op je eigen manier tot ontspanning te komen.

Kijk je ook zo uit naar een weekend vol yoga, vrije tijd, lekker eten, mooie wandelingen en als kers op de taart een cacao & yin special? De locatie blijft nog even een verassing. 😉

Wat gaan we doen?
Het weekend heeft een heerlijke mix tussen yogalessen en vrije tijd. De yogalessen leggen een basisstructuur neer voor de dagen waartussen je de ruimte hebt om te doen waar je nou écht zin in hebt. De yogalessen zelf zijn zeker niet verplicht maar natuurlijk wel een heerlijke toevoeging aan je dagen. Daarnaast bieden we op zaterdagochtend, als kers op de taart, een cacao & yin special aan. Tijdens deze special maak je (weer) kennis met het drinken van de cacao en de verdieping daarmee in de yoga. Zo zal je de rest van de dag met een open hart en liefdevolle blik bewandelen. Ook deelname aan deze special is optioneel.

Waarom een yogaweekend?
In een tijd van snelheid, veel aan staan en veel afleiding, vinden we het geweldig mooi om je een rustplaats aan te bieden waarin je even helemaal niets anders hoeft te zijn dan jezelf. Uit onderzoek en eigen ervaring blijkt dat de kracht van die rustmomenten ontzettend heilzaam en voedend zijn. Doordat je uit je eigen omgeving bent en in een omgeving waarin je volledig wordt uitgenodigd om je eigen ritme en behoeften te volgen, kun je daadwerkelijk even tot stilstand komen en je kracht hervinden. Hoe lekker om dit weekend uit te stappen met een vol, vervuld en liefdevol gevoel?!

Inhoud weekend
De investering voor dit weekend is inclusief:
– 4 yoga sessies/begeleide meditaties
– 2 overnachtingen
– Alle maaltijden, snacks en drinken zijn inbegrepen
– Stilte moment
– Begeleidde mindful wandeling
– Cacao & Yin Special
– Persoonlijk aandenken (gift)
– Mogelijkheid tot massage

Aanmelden

Je kunt je via onderstaand formulier aanmelden voor het yogaweekend. Mocht je eerst nog willen overleggen/mocht er nog iets onduidelijk zijn, kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen, we denken graag met je mee!

Door je aan te melden ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Solsisterz.