Retraite zomer

Bloom

Locatie:
Omgeving Doetinchem

Datum:
Reeds geweest, nieuwe datum volgt.

Tijden:
19:30 – 21:30 uur

Investering:
€ 35,-

Zomer

Op de lente volgt de zomer. Alles staat in volle bloei, het is dus de hoogste tijd om vollop te (gaan) stralen! De zomer is bij uitstek de energie van naar buiten treden, jezelf laten zien en horen en gaan staan voor wie jij bent. Na een periode van groei, bewegen we ons naar een actief een speels seizoen. Voel jij deze ontspruitende energie al in je eigen lijf? Deze retraite ondersteund jou om hier bewust contact mee te maken!

Deze retraite

Omdat we dit proces willen ondersteunen zodat je de zomer in volle intentie kan beleven, komen we samen tijdens Bloom. Een betoverende avond om jouw zomer een kickstart te geven. Want zeg nou zelf, hoe lekker zou het zijn om deze zomer vanuit volle energie en kracht tegemoet te treden?

Dus, ben jij er klaar voor om je hart te openen en liefdevol je diepste Zijn te omarmen? Voel jij een ‘JA’ om vanuit kracht naar buiten te treden en vollop te stralen?

Retraite zomer
Retraite zomer
Wat gaan we doen?

Tijdens deze avond gaan we ons helemaal onderdompelen in de zomersferen. Alles staat in het teken van bloei, stralen en naar buiten keren. We nemen je deze avond mee, in de energie van de zomer om het vuur en de kracht (weer) in jezelf te voelen. Dit doen we door middel van flowyoga, meditatie en speelse extra’s. Je verlaat deze avond dus in een krachtig lijf en met je stralende ziel.

Waarom doen we dit?

Wij geloven en ervaren de kracht van het leven met de seizoenen. Alhoewel we weten, zien en misschien zelfs voelen dat de natuur om ons heen een bepaalde cyclus doorloopt in de seizoenen, zijn we dit als mens veelal verleerd. Zonde! Want wij zijn ervan overtuigd dat er ontzettend veel kracht schuilt in het volgen van dit ritme. Niet voor niets bloeien de meeste bloemen in de lente en zomer om vervolgens weer tot de aarde terug te keren en zich diep onder de aarde verder te wortelen. In onze snelle en actieve maatschappij zijn we snel geneigd om altijd vanuit een lente/zomer vibe te fungeren. Daarmee vragen we ons lichaam iets te doen waar het eigenlijk niet voor gemaakt is waardoor we onze levensbronnen uitputten. Dit leidt vervolgens tot onrust en disbalans. We nodigen je uit om met ons de seizoenen te beleven en de kracht hiervan te ervaren. Zodat ook jij, de weg naar en de kracht van jouw eigen natuur weer vind <3
Ben je benieuwd naar een impressie van onze retraites?

Aanmelden

* Bij annulering binnen 48 uur zijn wij genoodzaakt het bedrag alsnog in rekening te brengen