Solkidz

6 t/m 10 jaar

Locatie:
Buitenlocatie rondom Doetinchem

Datum:
Nieuwe datum volgt

Tijden:
9:30 – 13:30 uur

Investering:
€ 55,-

Solkidz
Jong geleerd is oud gedaan. Solkidz is een retraite speciaal voor kinderen van 6 t/m 10 jaar.
Het beloofd een ochtend te worden vol yoga, meditatie en verbinding met de natuur. Deze retraite richt zich met name op de kinderen die zich weten/willen laten betoveren door de wereld om hun heen. De kinderen die behoefte hebben aan ontspanning, verbinding én plezier. De dromers, filosoofjes en/of de kinderen die eraan toe zijn om (extra) stevig in hun schoenen te komen staan. Heb je zin om samen op avontuur te gaan?

Praktisch
Alhoewel we het natuurlijk hartstikke fijn vinden om je te ontmoeten, is deze ochtend echt voor de kinderen. Na een korte gezamenlijke opstart vragen we de ouders dan ook lekker hun eigen weg te gaan. Aan het einde van de retraite staan we samen met de kinderen weer klaar om eventuele vragen te beantwoorden en de ochtend weer gezamenlijk af te sluiten.

Vanwege de leeftijdscategorie is er beperkt plek zodat we voldoende aandacht en focus op de kinderen kunnen houden.

Onderdeel van deze ochtend is een potluck, we vragen alle kinderen dan ook een paar (gezonde) hapjes mee te nemen. Natuurlijk éxtra leuk als ze hier zelf actief mee bezig zijn geweest!

Wat gaan we doen?
Zoals je van ons gewend bent zullen we vooral het contact met de natuur opzoeken. Daarnaast zetten we werkvormen als yoga, meditatie en spel in om samen de ontspanning en verbinding op te zoeken. Ervaring vooraf is niet nodig, we nemen de kinderen mee op hun eigen tempo. Heb je vragen over deze ochtend? Schroom dan zeker niet om even contact met ons te zoeken.

Waarom doen we dit?
We organiseren deze ochtend uit een overvloedig enthousiasme voor een breed scala aan thema’s. Kinderlijke wijsheid, de magie van de wereld recht voor je neus en de kinderen iets meegeven over het leven in en met de natuur. Het werken met kinderen is zo ontzettend puur, energiek en opent ook steeds onze ogen voor meer onbevangenheid. De eerste zin vat het eigenlijk allemaal samen, jong geleerd is oud gedaan. Een stevige basis in de kindertijd heeft een ontzettend positieve invloed op de identiteitsvorming en kracht op latere leeftijd. Door van vroeg af aan al te ontdekken wie je bent, wat je wel en niet fijn vindt en vanuit dat contact met jezelf door de wereld weet te bewegen, wordt het onderdeel van je automatische denken en handelen. Hóe mooi om ze dat op jonge leeftijd al mee te geven! Wij kunnen niet wachten❤️.

Houd mij op de hoogte