Rise & Shine

A journey through mastering womanhood

Datum:
Nieuwe datum volgt

Tijden:
9:30 – 15:30 uur

Investering:
€ 77,-

Rise & Shine
Een retraite gericht op het (dieper) ontmoeten van je Zijn. Een ode aan je vrouw zijn, een uitnodiging aan de Vuurkracht, een krachtige impuls naar het herkennen en claimen van jouw eigen route. Het is tijd om jezelf op een andere manier te ontmoeten en verwelkomen. Het is tijd om je te laten horen, je kwaliteiten en Zijn te delen met de wereld om je heen. Sta op, leef je passie, omarm je kracht!

Ben je er klaar voor om dit deel van jou (verder) te onderzoeken? De diepte in te duiken en alles wat er wel maar ook níet is te begroeten en eren? Ben je er klaar voor om jouw intense en unieke kracht te laten stromen en daar vooral volledig van te genieten?

Maak je dan klaar voor een dag vol:
Ont-moeting, connectie en power. Rise & Shine!


Wat gaan we doen?
We verrassen je graag met de precieze invulling van de dag maar we zullen in ieder geval werken met cacao, inner work, yoga, meditatie en klank. Rise & Shine is een toegankelijke maar diepe uitnodiging voor het omarmen van jouw vrouw Zijn én het toe eigenen van jouw eigen kracht en route. Deze retraite is zowel voor de vrouwen die hier voor het eerst kennis mee maken als voor de vrouwen die op zoek zijn naar verdieping. Wees welkom!❤️ Heb je vragen of twijfel je ergens over? Neem dan zeker even contact met ons op, we denken graag met je mee!

Waarom doen we dit?
Het is onze grootste passie om onszelf maar vooral ook de prachtige zielen die we tegen komen te ondersteunen in een leven vol connectie, kracht en liefde. Met Rise & Shine willen we een dag creëeren waarin het vrouw Zijn volledig wordt gezien, geliefd en omarmd. In de energie van “wat aandacht krijgt groeit” willen we samen met jou stil staan bij de kracht die daaruit voortvloeit en waar je ten volle van mag (gaan) genieten.

Houd mij op de hoogte

Door onderstaand formulier in te vullen, dragen wij er zorg voor dat jij als eerste op de hoogte wordt gebracht als er een nieuwe datum is gepland voor deze retraite. Vanzelfsprekend is dit kosteloos en volledig vrijblijvend.