retraite achterhoek lente yoga

Beegin

Locatie:
Bosgebied
(bij slecht weer: yogastudio Solina)

Datum:
Reeds geweest, nieuwe datum volgt.

Tijden:
13:00 – 17:00 uur

Investering:
€ 55,-

De lente

Op de winter volgt de lente, beginnend met het moment waarop de dag en nacht even lang zijn. De dagen worden weer lichter en de grond maakt zich in volle vruchtbaarheid klaar voor de lente. Nadat we ons in de winter juist meer hebben teruggetrokken, volgt nu een periode van het meer naar buiten treden. Een periode voor het planten van de zaadjes. In deze periode bereiden we ons dus, samen met de natuur, voor op de lente. De lente nodigt ons namelijk uit om weer vaker naar buiten te gaan om te genieten van de bloemen, bladeren en lammetjes in de wei. We verwarmen ons aan de eerste zonnestralen, luisteren naar de fluitende vogels en zien hoe de natuur weer steeds meer kleur krijgt.  

Wat betekend dit voor ons?

Na een periode van volle stilte, bewegen we ons dus weer steeds meer naar buiten, precies zoals we dit ook in de natuur zien gebeuren. Omdat we dit proces graag ondersteunen zodat je deze in volle intentie kan beleven, komen we samen. Dus, ben jij er klaar voor om je hart te openen en liefdevol te zaaien? Voel jij een ‘JA’ om vanuit rust en kracht weer meer naar buiten te treden en te manifesteren wat jij wilt laten groeien?

Samengevat verlaat je deze retraite met je voeten op de aarde, een schoon lijf en een geïnspireerde ziel.

retraite achterhoek lente yoga
retraite achterhoek lente yoga
retraite achterhoek lente yoga
Wat gaan we doen?

Tijdens deze retraite dompelen we ons helemaal onder in de lentesferen. Alles staat dus in het teken van een nieuw begin, groei en van wensen/intenties zetten. We schenken aandacht aan wat jij dit jaar wilt creëren en wat je wilt laten groeien en ontstaan.
Vanuit een hernieuwd en verdiepend contact met jezelf en de wereld om je heen werk je liefdevol aan de thema’s die centraal staan in de lente.
Op een betoverende plek in de natuur gaan we onder andere bewegen, verzachten, ontspannen en genieten. Om thuis te komen bij jezelf. Om zo dus weer/meer in contact te zijn met de wijsheid van je hart. Gevuld met zachtheid, liefde, kracht en nog veel meer.
Laat je verrassen door Beegin. Een liefdevolle retraite vol zachte yoga, ontspanning, bijzondere extra’s in de natuur en tijd voor jezelf. Een middag helemaal in het teken van jezelf. 

Waarom doen we dit?

Wij geloven en ervaren de kracht van het leven met de seizoenen. Alhoewel we weten, zien en misschien zelfs voelen dat de natuur om ons heen een bepaalde cyclus doorloopt in de seizoenen, zijn we dit als mens veelal verleerd. Zonde! Want wij zijn ervan overtuigd dat er ontzettend veel kracht schuilt in het volgen van dit ritme. Niet voor niets bloeien de meeste bloemen in de lente en zomer om vervolgens weer tot de aarde terug te keren en zich diep onder de aarde verder te wortelen. In onze snelle en actieve maatschappij zijn we snel geneigd om altijd vanuit een lente/zomer vibe te fungeren. Daarmee vragen we ons lichaam iets te doen waar het eigenlijk niet voor gemaakt is waardoor we onze levensbronnen uitputten. Dit leidt vervolgens tot onrust en disbalans. Daarom nodigen we je uit om met ons de seizoenen te beleven en de kracht hiervan te ervaren. Zodat ook jij, de weg naar en de kracht van jouw eigen natuur weer vind <3
Ben je benieuwd naar een impressie van onze retraite? Kijk dan snel op de impressiepagina!

Aanmelden

* Bij annulering binnen 48 uur zijn wij genoodzaakt het bedrag alsnog in rekening te brengen