Blauwe lotus, volle maan

Datum:
26 januari 2024

Tijden:
19:30 – 21:30 uur

Investering:
€ 35,-

De helende kracht van Blauwe lotus
Deze blauwe lotus reis is een ontspannende, helende reis die je in contact brengt met jouw Zijn en de kracht van de volle maan. De volle maan staat symbool voor loslaten en dankbaarheid. Zie het als loslaten wat je niet meer dient, zodat er ruimte ontstaan voor de intenties tijdens de nieuwe maan. Door vanuit een diep contact met jezelf hierop in te voelen zet je deze extra kracht bij.
De volle maan kan emotioneel aanvoelen en nodigt uit tot overgave en het in contact staan met jezelf en de wereld om je heen. Juist bij deze emotionele volle maan kunnen de effecten van de blauwe lotus een extra harmoniserend effect hebben. Ze helpt je dieper te ontspannen en vanuit vertrouwen de flow tegemoet te treden. De effecten van de blauwe lotus zijn subtiel en gebalanceerd en zou je qua intensiteit kunnen vergelijken met het nuttigen van de cacao. Het verschil in werking zit hem erin dat de cacao je opent terwijl de blauwe lotus je juist uitnodigt om naar binnen te keren.

Wat is blauwe lotus?
Blauwe Lotus, of Nymphaea Caerulea, is een waterlelie die al in het Oude Egypte werd genuttigd. Destijds werd de plant veel gebruikt in spirituele rituelen, als symbool voor wedergeboorte. Ook nu wordt deze plant nog steeds op vele plaatsen in de wereld gebruikt als ontspannend middel, om vanuit daar meer spiritueel inzicht te verkrijgen. De blauwe lotus gaat open bij zonsopkomst en sluit zich weer bij zonsondergang, zo ondervangt zij het ritme van de natuur; het komen en het gaan. Een mooie symboliek voor de kracht van het leven volgens het ritme van de natuur.

Maak je klaar voor een avond vol:
Diepe ontspanning, inzichten en vollop genieten.

Wat gaan we doen?
Deze avond staat in het teken van zeer diepe ontspanning. We verrassen je graag met de precieze invulling van deze avond maar zullen naast het nuttigen van de blauwe lotus thee in ieder geval gebruik maken van helende meditatie en yoga. Heb je vragen over deze avond? Schroom dan zeker niet om even contact met ons te zoeken.

Waarom doen we dit?
Het is onze grootste passie om onszelf maar vooral ook de prachtige zielen die we tegen komen te ondersteunen in een leven vol connectie, kracht en liefde. Deze avond sluit hier feilloos op aan, we leggen je natuurlijk graag uit waarom dat is.
We willen je graag de krachtige combinatie van blauwe lotus en de nieuwe maan laten ervaren. Zodat je steeds dieper kunt ontspannen en vanuit daar contact kan maken met je diepste zelf. Een beweging die zoveel kracht en inzicht kan ontlokken.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor deze bijzondere avond middels onderstaand formulier. Mocht je op de wachtlijst willen voor deze datum, neem dan vooral even contact met ons op.

* Bij annulering binnen 48 uur zijn wij genoodzaakt het bedrag alsnog in rekening te brengen